Khagendra-New-Life-Home---Nepal---1000

Khagendra New Life Home

Een basis en de best mogelijke zorg, binnen de gegeven omstandigheden, voor mensen met een handicap.

Version 2

Library Access

Mensen over de hele wereld, jong, oud en van elke achtergrond, hebben het recht te lezen.

local Wemon's Handicrafts

Local Women's Handicrafts

Lokale vrouwen met als focus; nieuwe kansen bieden aan kansarme vrouwen in Nepal.

In samenwerking met

Stichting Veldwerk

“Geef een man een vis en hij eet voor een dag, leer hem om te vissen en hij eet zijn leven lang.”

Dit welbekende gezegde is een van de basisprincipes waar stichting Veldwerk haar activiteiten in Nepal op baseert. Het helpen van mensen in nood is een goede zaak, maar hulp is pas effectief wanneer het duurzaam is. De manier waarop stichting Veldwerk streeft naar duurzaamheid is het creëren van een draagvlak voor een project binnen de gemeenschap, waarin het project plaats vindt.

Cross Borders

"Jij verandert Nepal niet, maar Nepal verandert jou!"

Vrijwilligerswerk in Nepal
Heb je belangstelling om vrijwilligerswerk in Nepal te doen?
Lees dan op Vrijwilligerswerk in Nepalmeer over wie Cross Borders is en wat zij doen! Hoe werkt het?
Vaste periodes van 4, 8 of 12 weken en een uitgebreid introductieprogramma...
Lees op Werkwijze Cross Borders over Cross Borders en meer bijzonderheden over jouw verblijf in Nepal.

Gesponsorde Initiatieven

ONEforONE

ONEforONE is een nieuwe consumentenbeweging voor rechtstreekse ontwikkelingshulp. Bij elk verkocht product krijgt iemand in een ontwikkelingsland eenzelfde soort product. ONEforONE heeft op dit moment twee producten: ONEforONE Energie en de ONEforONE Waterfles.

Lendahand.com

Lendahand.com is een crowdfunding platform dat leningen voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) in opkomende economieën. In westerse landen zorgt het MKB voor 60% van de banen. In opkomende economieën zoals de Filipijnen, Colombia en Ghana ligt dit percentage veelal onder de 30%. De beste stimulans voor de economie is juist een sterke middenstand. Ook in opkomende economieën zouden middelgrote en kleine bedrijven heel goed kunnen bijdragen aan economische groei. Als de werkgelegenheid groeit, zorgt dit voor een daling van de armoede. En dat leidt weer tot bijvoorbeeld betere gezondheidszorg en onderwijs.

Oxfamnovib.nl

Oxfamnovib.nl is een wereldwijde ontwikkelingsorganisatie de de kracht van mensen bundelt tegen armoede. Met organisaties in Nederland en daarbuiten maakt Oxfamnovib.nl een vuist tegen onrecht en armoede. Ook de interne organisatie van Oxfamnovib.nl is ingericht om armoede en onrecht zo efficiënt mogelijk te bestrijden. De Oxfam Novib webshop verkoopt verschillende producten welke ook worden verkocht in de Wereldwinkel. Consumenten kunnen via Oxfamnovib.nl unieke en mooie items kopen, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de landen waarin Oxfamnovib.nl strijdt tegen armoede.

Gebruik de onderstaande links en steun gratis de aangesloten Initiatieven

Sale